Enter your keyword

Residentie Meerschevenne

Residentie Meerschevenne

  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio

Project info:

Aanleg bloemenweide, petanquebaan en zoveel meer. Allemaal in de achtertuin van het Kasteel van Berlare

Bouwheer
Projectontwikkelaar Cornerstones // Bouwheer Juri NV
Architect:
Avant Garden
Categorie
In realisatie, Parktuinen, Verharding & Afsluiting
Locatie
Turfputstraat 127-129 Berlare

Dit hedendaags woonproject bestaat uit 53 assistentiewoningen, voorzien van alle comfort. In de achtertuin van het Kasteel van Berlare, te midden van groen, ontdek je Residentie Meerschevenne. De grote parktuin grenst aan een oude kasteeldreef, die enkel toegankelijk is voor voetgangers en fietsers.

DEGMO zorgt ervoor naar het ontwerp van Avant Garden dat de bewoners optimaal kunnen genieten. Wij zorgen voor de bestrating en de aanleg van de parktuin met een prachtige bloemenweide. Ook aan de sportievelingen wordt gedacht met de aanleg van een petanquebaan. Alles kan, niets moet!